SACRIFICI de Sergi Pompermayer

La Villarroel
Del 5 al 20 de juliol de 2017 a l’off de la Villarroel

SINOPSI

On són els límits entre l’amistat i l’amor? Tindreu material per reflexionar sobre aquest assumpte veient aquest muntatge, que explica la història d’un artista, el seu amic de tota la vida i una noia disposada a qualsevol cosa per triomfar.

En Nil, una jove promesa del món de la pintura, ha anat deixant de banda la seva carrera artística per tal de poder tenir una feina remunerada i tirar endavant el projecte de vida en comú amb la Lara. Però el retorn d’en Marc, un amic del Nil i gran admirador de la seva obra, i l’aparició de la Mia, una noia que fa de cambrera però que té vocació de cantant de rock i està disposada a fer el que calgui per triomfar, provocaran un seguit de canvis en la vida del Nil que ell no podrà controlar.

A vegades confonem l’admiració amb l’amistat.
A vegades creiem que ens hem enamorat d’una persona, quan en realitat el que ens enamora és allò que fa, allò que representa.
Potser perquè té aquell do que voldríem tenir nosaltres, i no tenim per molt que ens hi esforcem. Ens emmirallem i ens fasci¬nem amb les persones que nosaltres voldríem ser.
I, a vegades, això fa que els jutgem massa durament: Quan es desvien del camí que nosaltres creiem que han de seguir, quan no aprofiten tot el potencial que tenen, quan creiem que s’estan equivocant.
I, a vegades, decidim actuar perquè això no passi, perquè vegin el seu error i rectifiquin, i facin el que nosaltres estem convençuts que estan obligats a fer.
Encara que no ho vulguin.
Perquè potser ells també voldrien ser un altre, i portar una altra vida, i allò d’ells que tant ens agrada a nosaltres, els hi ho impedeix.
Però és difícil entendre que algú no vulgui viure la vida que a tu t’agradaria tenir. Sobretot si aporten bellesa i felicitat amb el seu art i coneixement.
I, només a vegades, allà hi ha un “amic” disposat a fer el que calgui perquè no t’equivoquis. Perquè, en el fons, això és el que fa un bon amic, no?

Sergi Pompermayer.

Fitxa tècnica

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Sergi Pompermayer
amb Eric Balbàs, Maria Hernández, Mar Pawlowsky i Marc Ribera.
Ajudant de direcció: Anna Serrano i Clara Mata
Escenògrafs: Clara Clos “Closca” i Sergi Corbera
Il·luminador: Marc Salicrú 
Vestuari: Carlota Ricart
Disseny de so: Mar Orfila
Fotos del espectacle: Clàudia Serrahima
Disseny gráfic: Eric Balbàs
Ajudant de producció: Clara Mata

Una producció de Mola ProduccionsEl Eje i La Brutal amb el suport de CC Can Felipa.
Duració del espectacle: 1h 20min

Seguiu #sacrifici a Twitter | Instagram

Agraïments: Albert Roig i Laura Gil, Roger Vilà, Joan Delgado, Pep Duran, Nina Pawlowsky, Carmen Machi, Felix Pons, Mireia Aixalà, Anabel Labrador, Gerard Vidal, Aïda Bellet, Carles Castaño, Xavi Lázaro, i Víctor.

Eric Balbàs

Maria Hernández

Mar Pawlowsky

Marc Ribera

Sergi Pompermayer

Director