bannerhome

SANTA NIT de Cristina Genebat

A Santa Nit s’expliquen, en clau de comèdia, les aventures i desventures d’un parell de “pastorets” contemporanis i barcelonins a qui se’ls gira feina una nit de Nadal, quan la seva amiga María es posa de part. El pessebre és en una parada dels Ferrocarrils Catalans, a l’Avinguda Tibidabo, l’ase i els bou s´han convertit en porcs senglars dels que es passegen per Vallvidrera. I entre trucades de mòbil, missatges de bústia, túnels de metro i un cel massa contaminat per poder veure amb claredat les estrelles, s’acabaran sentint els crits d’una vida nova, els plors d’algú que, malgrat tot, s’obre pas en aquest món.

Santa Nit és una celebració de la vida. D’una vida lliure, sense prejudicis, sense falsos peatges. D’una vida nova que volem, amb humor, atrevir-nos a somiar.


DEL 10 DE DESEMBRE AL 25 DE GENER AL CLUB CAPITOL
PODEU COMPRAR L’ENTRADA AQUÍ

SANTA NIT de Cristina Genebat

Direcció: Julio Manrique i Xavi Ricart

amb Ivan Benet, Marc Rodriguez, Cristina Genebat, Ernest Villegas, Mireia Aixalà, Albert Ribalta i Norbert Martinez

Escenografia: Jordi Queralt
Ajudant d’escenografia: Guilhem Vilches
Construcció: Taller d’escenografia Castells i PRO-ESCENA
Il.luminació: Jaume Ventura
Vestuari: Clara Peluffo
So: Ramon Ciércoles
Video: Sandra Ciércoles
Teaser: Mar Orfila
Disseny cartell: Felipe Mena i Joan Aguadé

Fotografia: Felipe Mena
Producció executiva: La Brutal.

Una producció de Bitó Produccions i La Brutal
amb la col·laboració de  Danien Centro Capilar, Punto Blanco, DestiPro, Seaport, Cottet Óptica

Gràcies,

Gràcies, a la Berta Villegas pel telescòpi i al Guillermo Talavera per explicar-nos què fer-ne, a la Sílvia Pérez Cruz, pel saxo, a la Laia Puig pel Ioga, a Q-Ars teatre pels tes i la càlida acollida, al Víctor Borràs, al Sergi Pompermayer, al Ramon Madaula, a la Mariona Ballester i a la Sílvia Munt pels consells dramatúrgics, a la Neus Banqué per l’Arlet i a l’Arlet Queralt per la paciència. A Dress Art, a l’Albert Canals i a la Maria Armengol per l’atenció al figurinisme, a la Paula Ayuso per ajustar-nos les perruques, al TNC per el chester i la làmpara, a La Perla 29, per la farola, i al Toni Corbella pel cop de mà amb l’escenografia, al Pep Garcia per l’assesorament mèdic. I a l’elenc del Timó d’Atenes per cedirnos dos actors i a la Nuria i al Sergi, especialment, per cobrir-los. I a tots els espectadors que ens veniu a veure.

Gràcies, gràcies, gràcies.


Playlist SANTA NIT (Una història de Nadal)