LOS ESQUEITERS de Nao Albet i Marcel Borràs

Del 22 al 25 de juliol de 2015 “Esqueiters” és l’aproximació fonètica a la paraula skaters i ens remet als títols d’algunes obres clàssiques: Los PersasLas SuplicantesLas Troyanas… Los Esqueiters. Totes elles amb els trets característics de la tragèdia grega: la presentació d’un conflicte universal i l’acceptació d’aquest a través d’una catarsis.

Aquesta tragèdia neix de la voluntat d’assolir un estat quasi bé impossible: ser o sentir-nos lliures. Tot comença amb la trobada de dos grups que persegueixen aquest objectiu comú. Uns skaters, perpetus viatjants que redefineixen l’entorn urbà i confien en la força del moviment per alliberar-se i uns pensadors del Renaixement, ments il·lustrades que confien en la força de les idees per conquerir la llibertat. La peça, com ho ha estat el procés, és un exercici d’intercanvi, d’aproximació entre allò instintiu i allò racional, allò efímer i allò etern, allò contemporani i allò clàssic.

Fitxa tècnica

Direcció i dramatúrgia: Nao Albet i Marcel Borràs amb la col.laboració de Juan Miranda Creació i Intèrpretació: Kristina WestadAlfredo BaccettiMichael DiligentDallas Bailey , Nao Albet i Marcel Borràs Composició musical: Nao Albet i Marcel Borràs a partir de les composicions de BadBadNotGood. Escenografia: Max Glaenzel Coreografia: Anna HierroNao Albet i Marcel Borràs Disseny I·lluminació: Lluís Martí Disseny Video: Oslo Albet i Miquel Díaz So i sombra: Oslo Albet Construcció escenografia: Xarli i Ou Construcció rampa: Amalgama Studio Fotografia: Felipe Mena / Clàudia Serrahima Vídeo espectacle i Tràiler: Guille A. Chaia Producció executiva: Anabel Labrador Una coproducció del Grec 2015 Festival de BarcelonaLa Brutal i Temporada Alta 2014.

Kristina Westad

Alfredo Baccetti

Michael Diligent

Nao Albet

Marcel Borràs

Dallas Bailey