T’ESTIMO SI HE BEGUT D’EMPAR MOLINER

Sempre que escrius històries t’imagines cares de personatges i al teu cap hi ressonen els diàlegs. Tothom em diu que sempre, en els contes, hi explico molt com són els tons de veu dels personatges. Algun cop m’han fet un elogi bonic: “Aquests contes són molt teatrals”.
Però no em podia imaginar que la tindria, la teatralitat. I va i em regalen això. El teatre. Unes ties que admiro, una companyia que admiro, un director que admiro decideixen que tots aquests personatges (no gens carismàtics, no gens agraciats i potser una mica còmics) pujaran a l’escenari. Jo els “veuré” i els “sentiré”.
Un escriptor sempre té influències d’altres escriptors, esclar, però també de moltes altres coses de la vida. D’un quadre que ha vist, d’algú a qui ha estimat, d’un vi que s’ha begut, d’una cançó que ha sentit. Puc dir que Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal han influït en la meva vida: he sortit trasbalsada (aquesta és la paraula) d’algunes de les obres que han fet. He sortit cantant i volent abraçar desconeguts.
Hem triat els contes més divertits (també n’hi ha algún de tristot, sí, no s’ha pogut evitar). Espero que les meves obsessions siguin també les vostres. M’agradaria que sortint de veure l’obra (els que no som del ram sempre diem “obra” i no “espectacle”) també volguéssiu cantar i abraçar desconeguts (entre els que m’incloc).

Fitxa tècnica

Autora: Empar Moliner  
Música original: Andreu Gallén

Intèrprets:  David Bages, Mamen Duch, Mercè Martínez, Marta Pérez, Carme Pla, Àgata Roca i Ernest Villegas.

Direcció: David Selvas
Direcció musical: Andreu Gallén
Escenografia: Alejandro Andújar
Vestuari: Maria Armengol
Il·luminació: Jaume Ventura
So: Roger Ábalos
Ajudant de direcció:  Daniel J.Meyer
Producció executiva: Anna Rosa Cisquella i Daniel López-Orós

Cap de producció i administració: Natàlia Obiols
Comunicació: Nima Pujol
Auxiliar de comunicació: Roberta Romero
Disseny imatge: Diego Becas

Una producció de Dagoll Dagom en col·laboració amb La Brutal i T de Teatre amb el suport de l’ICEC de la Generalitat de Catalunya.

Marc Rodríguez

Mamen Duch

Mercè Martínez

Marta Pérez

Carme Pla

Àgata Roca

Ernest Villegas

Rosa Gàmiz