CURSOS JULIOL 2017
Des de La Brutal volem posar en marxa un seguit de cursos aquest mes de juliol:

El novembre passat vam estrenar el nostre espai a Poblenou (Bolívia, 46). I ara que tenim un lloc que ens ho permet, pensem que és un bon moment per obrir-nos a tots aquells professionals que ens vulguin conèixer millor i els hi pugui interessar la nostra manera de treballar.
Proposem un seguit de cursos que tenen l’actor com a protagonista i que no només disparin en una direcció. Volem oferir la possibilitat que l’actor s’entreni.
[symple_divider margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

 

LA BRUTAL, EL JOC COM A MÈTODE
Taller amb David Selvas

En aquesta primera tongada de cursos que estem organitzant, ens sembla interessant compartir amb tots aquells interessats en les nostres produccions, com encarem nosaltres el treball dins de la sala d’assaig. Proposem un treball d’escenes posant l’accent en el joc actoral i la contemporaneïtat- partint del fet relacional i situacional. Abordarem escenes de textos que produirem en les properes tres temporades i d’altres textos que tenim ganes de fer. Seran tant versions contemporànies de textos clàssics com textos contemporanis. A nosaltres ens agrada treballar traient profit de la personalitat de l’actor. Creiem que és aquesta mena d’actor el que es fa escoltar i mirar a dalt de l’escenari, perquè és únic i original. Des d’aquesta premissa abordarem les escenes.

Dates: del 17 al 22 de juliol ( de dimarts a dissabte)
Horaris: de 10h a 14h

Preu: 280€*
Lloc: La Brutal – Bolívia, 46.

[symple_divider margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

COM ARRENCAR UN PROCÉS DE CREACIÓ
Taller amb Norbert Martínez

Aquest curs va destinat a tots aquells intèrprets i companyies que volen tirar endavant un projecte de creació. Que ja han començat a generar material, o que tenen la idea de fer-ho, però no saben com desenvolupar-la o que estan interessats a conèixer com es pot articular un procés creatiu, partint o no d’un text. Massa sovint els cursos que s’ofereixen no responen a aquestes inquietuds d’autoria i de creació i estan massa centrats només a la interpretació. Sense deixar de banda la mirada actoral, el Norbert proposa un treball que permet generar material, organitzar-lo i donar-li un format d’espectacle.
A més a més perquè els participants del curs puguin tenir un plus de mirades sobre els seus projectes i a fi i efecte d’enriquir el procés, comptarem amb la col·laboració del Sergi Pompermayer, per assessorar en les necessitats dramatúrgiques, i amb un escenògraf per poder proposar possibles solucions escenogràfiques.

Dates: del 10 al 21 de juliol ( dilluns, dimecres i divendres)
Horaris: de 16h a 20h

Preu: 280€*
Lloc: La Brutal – Bolívia, 46.

[symple_divider margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

ENTRENAMENT ACTORAL
Taller amb Sandra Monclús

La nostra primera vocació, la d’actors, ens fa posar l’entrenament actoral en el centre d’aquests primers cursos que organitzem a La Brutal. Volem que siguin un complement per tots aquells que vulguin fer els dos altres cursos que proposem però també, qui ho desitgi, pugui fer-lo de manera autònoma.

 

Dates: del 25 al 29 de juliol ( de dimarts a dissabte)
Horaris: de 10h a 13h

Preu: 180€*
Lloc: La Brutal – Bolívia, 46.

 [symple_box color=”gray” fade_in=”false” float=”center” text_align=”left” width=”100%”]

*DESCOMPTES

10% de descompte per socis de l’AADPC

Packs 2 cursos:
COM ARRENCAR UN PROCÉS DE CREACIÓ + ENTRENAMENT ACTORAL = 252€+162€
EL JOC COM A MÈTODE + ENTRENAMENT ACTORAL = 252€+162€

PAGAMENT
Transferència. Data límit de pagament divendres 7 de juliol.

INSCRIPCIONS
Envieu-nos un correu a cursos@labrutal.com fent una breu, molt breu explicació de perquè us voleu apuntar al curs.
També podeu trucar-nos al +34 933606423

[/symple_box]