bannerhome
BLUES de Sergi Pompermayer

BLUES de Sergi Pompermayer

El terrorisme ens fa por, però també tenim por d’envellir, emmalaltir, perdre la feina, la parella, els fills, que s’enfonsi la nostra cultura i identitat, que el món com el coneixem es col·lapsi. I quan ens governa la por, ens tornem extremadament febles, i ens quedem sense sentit crític. Els personatges d’aquest muntatge volen fer-ho bé, però estan limitats per les seves pors, i s’hi hauran d’enfrontar per ser més lliures.

Aquest espectacle forma part del cicle organitzat per la Sala Beckett  Terrors de la ciutat. Escenaris de conflicte i por

SINOPSI

Un possible atac terrorista de caire islamista és el detonant d’una crisi política i social a la qual l’Anna, directora general de policia, ha de fer front. Però els seus problemes no acaben aquí. A casa les coses tampoc són fàcils. La seva filla adolescent, la Nala, és cada cop més rebel i està més allunyada d’ella i els esforços del Max, la parella de l’Anna, per millorar l’ambient de casa no donen resultats. D’altra banda, l’Ernest, escriptor i pare de l’Anna, està passant una crisi creativa i personal després d’haver patit un accident domèstic, i centra la seva atenció en l’Abdul, un noi àrab sense papers a qui vol ajudar. La tensió de la situació tant al carrer com a casa fan que les mentides i els silencis que han mantingut el fràgil equilibri de les relacions familiars, acabin sortint a la llum. I, de fons, la banda sonora dels qui no tenen res, el blues.

Aquest espectacle forma part de la Biennal de Pensament Ciutat Oberta de Barcelona.

FITXA ARTÍSTICA

Autoria: Sergi Pompermayer
Direcció: Norbert Martínez

Intèrprets: Gemma Brió, Eduard Buch, Esmeralda Colette i Xicu Masó

Escenografia: Cesc Calafell
Il·luminació: Marc Salicrú
Vestuari: Bàrbara Glaenzel
Disseny de so i vídeo: Mar Orfila
Construcció d’escenografia: Carles Hernández “Xarli” i Òscar Hernández “Ou”
Assesorament de Caracterització: Alícia Robles
Regidoria: Irene Fernández


Cap tècnic: Arnau Planchart
Imatge de cartell i funcions: Felipe Mena

Fotografia Sergi Pompermayer i Norbert Martínez: Kiku Piñol
Agraïments: Alex Álvarez, Manel Carrasco, Xavi Ricart, Queco Novell, Lídia Herédia, Anna Pujol, Núria Coromines i Júlia Barbany.

Una coproducció de la Sala Beckett i La Brutal.