bannerhome

WOHNWAGEN de Rémi Pradère

Del 9 de novembre al 4 de desembre de 2016 a La Seca – Espai Brossa


SINOPSI

“Wohnwagen” significa roulotte en alemany. És una paraula composta a partir de “wohnen”, viure, i “wagen”, que pot voler dir vehicle però també atrevir-se.
WOHNWAGEN parla de l’amor. De les comoditats i les dificultats de l’amor romàntic al segle XXI. Del compromís i de nosaltres.

Espectacle en català, castellà, anglès, italià, francès i alemany

WOHNWAGEN de Rémi Pradère from La Brutal on Vimeo.

HORARIS I PREUS

Venda d’entrades–> Aquí |
De dimecres a dissabte 21h i diumenge a les 19h
Preu dimecres i dijous 10€. Divendres, dissabte i diumenge 18€

Seguiu #wohnwagen a Twitter  i  @whonwagen_love a Instagram

 

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Rémi Pràdere
Dramatúrgia: Gerard Vidal Barrena, Anna Serrano, Marc Salicrú i Max Grosse Majench
Direcció: Max Grosse Majench i Anna Serrano
Traducció: Max Grosse Majench i Àlex Reig

Intèrprets: Kira Anzizu, Guillem Barbosa, Max Grosse Majench, Elena Martín, Laura Weissmahr i Oriol Puig

Espai escènic i il·luminació: Marc Salicrú
Vestuari: Chloe Campbell
Audiovisuals: Gerard Vidal Barrena
Música: Jonathan Hamann, Juan Luis Batalla, Lucía Fumero, Gerard Vidal Barrena, Pau Balaguer, Rémi Pradère
Ajudantia de direcció i producció: Carla Celda
Fotografia: Itsaso Arizkuren i Pol Rebaque
Making of: Adrià Botella i Zak Ramis

Agraïments: Jaume Madaula, Marc Guanyabens, Ssoí Ramon, Eudald Valdivieso, Marta Cruañas, Martí Pavia, Vera Moles, Pol Rebaque, P14 i El Pumarejo.

 

LA BRUTAL + WHONWAGEN

Aquesta temporada, a La Brutal hem decidit participar aportant el que puguem a projectes que ens semblen interessants, hem tunnejat el concepte producció a la nostra mida i hem començat a col·laborar amb la companyia de Wohnwagen.

Veient les condicions de treball de les companyies petites i no tant petites amb projectes de nova creació, professionals del sector que volen mostrar el seu projecte al públic i que sobretot per qüestions econòmiques no poden disposar dels mínims recursos per treballar amb la dignitat necessària, hem decidit ajudar comprometent-nos a seguir el procés, cedir materials i la nostra estructura de treball, així uns aprenem dels altres, és un intercanvi valuós, nosaltres en rebem nous imputs: creativitat, una manera de treballar diferent a la nostre, coneixem nous professionals del sector i a canvi, podem aportar experiència, que encara que només sigui per edat o per projectes creats, ja en tenim una mica més.

Nosaltres n’estem aprenent així, comptant amb la complicitat de professionals del sector, persones, empreses i organitzacions, tant públiques com privades que ens han ajudat a créixer, avançar i tirar endavant els nostres projectes. Per tant, està bé que seguim aquesta línia de col·laboració.

Quan el Max Grosse ens va parlar d’aquest projecte vam tenir clar que ens venia de gust fer-hi alguna cosa, participar-hi. Els seguim des de que van començar amb el projecte de Els Malnascuts a la Beckett, són un equip sense complexes tothom hi aporta la seva part de creativitat, desenvolupi la tasca que desenvolupi. Capaços de crear un projecte internacional sense pensar en cap moment que és internacional. Són una generació que entén el món com casa seva. Tant és que visquin a Berlin, a Londres, París, Madrid o Barcelona. Els uneix un fet comú, les ganes de treballar junts.

Esperem que aprofiteu tant com nosaltres aquesta experiència.

 

Dossier de premsa | Imatges en Alta

Leave a Reply